Ystävänpäivärunot, toivotukset ja -tervehdykset "110 toivotusta ystävänpäiväksi"

ystävänpäivärunot tervehdykset toivotukset sydän
Kuva: Ystävänpäivärunot

Ystävänpäivärunoja ja tervehdyksiä "Ole hyvä ystävä hyvä"


01. Ystävyys ei tunne välimatkoja eikä se laske kohtaamista. Ystävä asustaa sydämessä läpi mutkaisten teiden ja vaikeiden tilanteiden, ajatuksissa mukana kulkien ja voimaa antaen. Paljon lämpimiä halauksia sinulle, rakas ystäväni, näin ystävänpäivän kunniaksi. Olet tärkeä.


02. Ystävyys on ajatonta, ystävyys on rajatonta, ystävyys täyttää rakkauden käskyt, ystävyys voittaa pahimmatkin elämän myrskyt. Hyvää Ystävänpäivää!

03. Muista minut, ystäväni, kun aikasi rientää iloisesti. Muista minut, ystäväni, kun vastatuulet puhaltavat. Kun haluat keventää mieltäsi, muista minut ystäväni. Sitä vartenhan ystävät ovat. Hyvää Ystävänpäivää!

04. Olet enemän kuin kultajyvä, olet mulle ystävä hyvä. Hyvää Ystävänpäivää!

05. Onnen kahle kultainen, ihana side ihmisten. Kauniisti kertoo loiste sen, sydän on löytänyt sydämen. Hyvää Ystävänpäivää!

06. Ystävät ovat niitä, joita ajatellessa tulee kylmiäväreitä, mutta jotka silti lämmitävät mieltä.

07. Se joka sanoi ettei kukaan ole täydellinen unohti sinut. Hyvää ystävänpäivää!

08. Jos sua ei ois ollu, oisin keksiny sut. Ois susta samanlainen tullu, mitään en ois muuttanut.

09. Ystävyys on yhteinen sielu kahdessa kehossa.

10. Ystävä on kuin lääke, jota ilman ei voisi elää.

11. Parasta maailmassa on ystävä jolla on pehmeä ja lämmin sydän.

12. Ystävyys on kuin kukka, hoivattuna kukoistaa, unohdettuna kuolee.

13. Ystävä seisoo rinnallasi silloin, kun olet väärässä. Kaikki seisovat siinä silloin kun olet oikeassa.

14. Hyvä ystävä on kuin asperiini - se auttaa. Hyvä ystävä on kuin nastarengas - se ei petä. Hyvä ystävä on kuin kaatosade - se piristää. Hyvä ystävä on kuin kesä - se on aina toivottu. Hyvä ystävä on kuin koti - siitä ei voi koskaan luopua.

15. Hyvä ystävä on kuin rintsikat, vaikea löytää, tukee oikeissa paikoissa ja on lähellä sydäntä.

16. Ystävyyttä ei voi ostaa, mutta sitä voi rakentaa omalla ajalla. Ystävyyttä on pientä ja suurta ja siitähän riittää jutun juurta! Hyvää ystävänpäivää!

17.Vain sydämellään näkee ja tuntee parhaiten. Jos voisin antaisin sinulle lahjan, nähdä itsesi, kuten minä näen sinut. Silloin voisit huomata, kuinka hyvä ystävä oletkaan. Hyvää ystävänpäivää!

18. "En tarvitse mitään niin paljon kuin hunajaa...", sanoi Puh katsoessaan Ristoa ja Nasua,"...paitsi ystäviä..." Hyvää ystävänpäivää!

19. Ystävyys on sitä kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystäväänsä, silloin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti niin, että kaikki rypytkin siliävät.

20. Mä ittuin ojatta koilankakan vielettä. Tä tulit ja kytyit: "Mikt tä tielä oot?" "Mä mökötän." "Jaa, no mun pitää titten tulla tinne kant." Tä tulit ja ittuit koilankakan päälle ja mua naulatti ihan hilveätti! Kiitot kun oot ollu kiva kaveli. Hyvää ystävänpäivää!

21. Ystävyys ei ole trendi, se ei seuraa muotia, siitä ei saa korkoa, eikä eläkettä. Silti se on elämän paras sijoitus. Hyvää ystävänpäivää!

22. Ilman huumoria, elämä olisi tylsää. Ilman rohkeutta, elämä olisi vaikeaa. Ilman rakkautta, elämä on toivotonta. Ilman ystäviä semmoisia kuin sinä, elämä on mahdotonta. Hyvää Ystävänpäivää!

23. Ystävät ovat kuin lyhtyjä elämän poluilla. Valaisevat tien ja tekevät sen helpommaksi kulkea. Hyvää ystävänpäivää!

24. Perhonen pieni sinisiipi saapuu sinun luo, hyvän onnen toivotuksen mukanansa tuo! Hyvää ystävänpäivää!

25. Äijillä ei ole ystäviä, vaan kavereita. Äijät ei toivota hyvää ystävänpäivää. Äijät ei halaa kuin kännissä ja joukkueurheilussa, joten hyvää lauantaita!

26. Istuhan alas ja silmäsi sulje, enkeli lupasi ettei ohitsesi kulje. Pian tunnet poskellasi sen, ystävänpäivän enkelin kosketuksen. Hyvää ystävänpäivää!

27. Varoitus! Tänä yönä tulevat avaruusoliot kidnappaamaan kaikki söpöt ja seksikkäät. Halusin vain sanoa heippa ennen kuin minut viedään. Hyvää ystävänpäivää!

28. Tiesitkö sinä sen, että sinusta kovasti iloitsen ja, että olet minulle tärkeä ihminen. Tiesitkö myöskin sen, että usein sinua lämmöllä ajattelen ja yhteisiä hetkiämme muistelen. Arvaat kai sinä sen, että koskaan sinua unohda en, sinä ystävä kultainen.

29. Piirsin kuvan. Siihen silmät jotka nauravat ja suun joka hymyilee. Piirsin korvat, jotka kuuntelevat ja sydämen, joka välittää. Piirsin ihmisen joka on tärkeä minulle. Piirsin sinut. Hyvää ystävänpäivää!

30. Ystävyys on kuin perhosen lento, niin hauras ja ihmeen hento. Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna, sen kauniimpaa asiaa ei elämä anna.

31. Ystävyys on kuin housuun kuseminen talvella: kaikki sen näkevät, mutta sinä tunnet lämmön.

32. En voi tuoda sinulle kuunvaloa mukanani, mutta lähetän palasen aurinkoa ajatuksissani näin ystävänpäivän merkeissä.

33. Ken omistaa ystävän aidon, oikean. Hän aarteen saanut on kultaakin kalliimman. Hyvää ystävänpäivää!

34. "Olen eksynyt!", sanoi enkeli pieni. "Lumi peitti tieni. Pelottaa, on pimeää, mistä etsin ystävää?" Tähti katsoi hymyillen, tietä enkelin valaisten. Sinun kotiisi enkelin perille vei, ystävää unohdeta koskaan ei!

35. Ystävät ovat kuin alusvaatteita, aina lähellä. Parhaat ystävät kuin kondomi, aina suojaamassa. Tosi ystävät kuin viagra, nostavat ylös kun olet maassa.

36. Suuren suklaisen sydämen lähetän, lämpimin ajatuksin luoksesi lennätän. Lämpö suklaan sulattaa, mutta ystävyyttä ei milloinkaan.

37. Kaukaa tulee viesti tää, tervehtimään ystävää. Onnea, iloa tuoden, kaikkea hyvää suoden.

38. Sinulle minä kukat kannan, ystävälleni rakkaimmalle annan. Tuoksullansa kertokoot: Aina ystäväni oot!

39. Sinua kaipaan, rakas ystävä. Tuulen kanssa laitoin tuhat viestiä. Ne ota silloin vastaan kun tuuli hiljaa käy, ne ovat kyllä siinä, vaik ei niitä näy.

40. Jos hyvän mielen paketois, se kaikkein paras lahja ois.

41. Monta on kaunista, monta on hyvää, vain yksi on parasta, tunnetta syvää. Suuri on ihme, myötäelämisen taito, se on vain ystävällä, kun sydän on aito.

42. Paljon on maailmaan iloa luotu, paljon elämälle onnea suotu, vaan onnesta suurimman saanut on varmaan, kun omistaa sinut, ystävän armaan.

43. Kädessäni onnea kannan, ystävyydellä sen sinulle annan.

44. Ystävä rakas, ihminen pieni, tulit elämääni, valaisit tieni. Olet apunani kun sua tarvitsen, olet lähellä, kun pelkään. Rakastan sinua ystäväni!

45. Ystävät ovat kuin tissit miehille. Vaikkei niitä aina näe, ne ovat silti aina mielessä.

46. Ystävyyttä ei voi mitata rahalla, ei se synny väkisin hyvällä eikä pahalla. Se tulee sisältä sydämestä, ja syntyy oikeasta kemiasta.

47. Ystävyys on kuin kukkamaa, se pieniä ihmeitä kasvattaa.

48. Jos voisin antaa Sinulle yhden ominaisuuden, antaisin Sinulle kyvyn nähdä itsesi kuten muut näkevät Sinut. Silloin voisit huomata, miten verraton olet.

49. Ystävä on iältään vanha tai nuori, luonteeltaan vakaa tai tulivuori. Kooltaan pieni tai XXL:llä, vaan aitoa kultaa on sydän hällä.

50. Ystävät ovat kuin suklaamurusia elämän pikkuleivässä.

Ystävänpäiväkortti hyvää ystävänpäivää sydän suklaa
Kuva: Ystävänpäiväkortti

51. Hyvä ystävä kävelee silloin sisään, kun muu maailma kävelee ulos.

52. Toiset saavat sen edestä, toiset takaa. Yksi saa sen kun seisoo, toinen kun istuu, kolmas ehkä kun makaa. Eräät saavat sen kotona, jotkut muualla, mutta sinä saat sen juuri nyt: Hyvän ystävänpäivän toivotuksen!

53. Ystävät ovat kuin enkeleitä, jotka nostavat meidät jaloilleen silloin kun siipemme unohtavat miten lennetään.

54. Ystävä on ihminen, joka tietää sinusta kaiken, mutta silti pitää sinusta.

55. Nalle karvatassu,vallaton ja hassu.Löysi pienen sydämen,punaisen ja lämpöisen.Luokse hyvän ystävän,sydämen mä lähetän,päätti pikkunalle ja kömpi peiton alle.

56. Ystävyys on kuin pikkuinen ukko, jolla on kädessä avain ja lukko. Niillä se sitoo ystävät yhteen, niin kuin maamies pellolla lyhteen.

57. Vuodenajat vaihtuvat ja päivät kuluvat. Kevät muuttuu kesäksi, sen jälkeen tulee syys, vaan aina yhtä tärkeää on luja ystävyys.

58. Sulje silmäsi. Laita vasen kätesi oikean olkapääsi päälle ja oikea käsi vasemman olkapääsi päälle hellästi. Nyt, purista! Tunnetko halaukseni?

59. Pari tyyppiä kyseli perääsi tänään. En antanu kännykkänumeroasi, mut kerroin missä asut. Lupasivat tulla lähipäivinä luoksesi. Niiden nimet ovat ilo ja onni.

60. Yksinäisyydestä nauttii parhaiten kahdestaan.

61. iN3NIWHI VNVHI = 3IS Tuo on salakieltä ja jos haluat ratkaista sen, niin käännä puhelin ylösalaisin.

62. Jos on kevät tai talvi, tai synkkä syys, aina olkoon välillämme lämmin ystävyys.

63. Ystävät ovat kuin rintaliivejä. Tukevat, saavat sinut näyttämään hyvältä, mutta on tosi vaikea löytää hyviä.

64. Kalliimpi kultaakin on hyvä toveruus, aarrettakin parempi on hyvä ystävyys. Näitä elämän helmiä etsi, pyydä, ei niitä voi ostaa, myydä.

65. Ystävät ovat kuin tähtiä. Aina olemassa vaikket niitä aina näekään.

66. Kun elämä myrskyisenä pauhaa, ei anna lepoa, eikä rauhaa. Jos on ystävä johon voi luottaa, se lohdun suo ja suuren ilon tuottaa.

67. Sä oot mun kamu, ihan super namu. Tykkäät mulle hymyillä, etkä piilossa lymyillä. Sano pahasti et koskaan, jotten mä kaatuis loskaan.

68. Kun nyt luet tätä, tahtoisin kietoa käteni kaulaasi, halata ja sanoa sinulle, että olet minulle tärkeä.

69. Halusin lähettää sinulle jotain ihanaa, kaunista, yllätyksellistä, suloista, söpöä. Mutta postinkantaja käski minun painua pois postilaatikostasi.

70. Älä kulje edelläni, en ehkä seuraa. Älä kulje takanani, en ehkä johda. Kulje rinnallani ja ole ystäväni.

71. Ollaan ystäviä jookos, kuin ananas ja kookos. Ollaan rypäle ja rusina, syödään pipareita tusina. Olet minulle todella tärkeä, ei kukaan saa sydäntäsi särkeä.

72. Sinä olet varmaankin ihan poikki, kun olet juossut minun ajatuksissani koko päivän.

73. :o) Tämä on ystävänpäivähymy. Lähetä hymy eteenpäin jollekin tärkeälle ystävälle ja joka mielestäsi on hymysi arvoinen.

74. Nasu tuli Puhin vierelle. "Puh?" kuiskasi hän. "No mitä?" "Ei mitään", sanoi Nasu ja otti Puhin käpälästä kiinni. "Tarkistin vain että olet siinä, ystäväni."

75. Ystävien tulee olla kuin nolla-luvut. Kun yrität laskea ne yhteen, tulos on sama. Kun yrität vähentää toisen, tulos on sama. Mutta kun yrität jakaa ne tulos on MAHDOTON.

76. Ystävälle toivon onnea oivaa, elämänmenoa tasaista, loivaa. Rakkautta myös ja rauhaa syvää, elonpolulle kaikkea hyvää.

77. Ystävyys ei ole trendi, se ei seuraa muotia, siitä ei saa korkoa, eikä eläkettä. Silti se on elämän paras sijoitus.

78. Ystävyys on kuin henkäys hento, niin hauras ja kaunis kuin pääskysen lento. Ei kauniimpaa tunnetta kokea voi, kuin minkä sun ystävyytes mulle soi.

79. Siskot! Tänään ei murehdita kiloja, vaan etsitään suuria elämäniloja. Mässätään kakkua, leivosta ihanaa, kyytipojaksi juomaa raikasta, kuohuvaa.

80. Ei elämä niin kauhian vaikeaa voi olla, kun vierellä kulkee ystävä, jolla on hallussa elämän ohjeet oivat ne jotka elolle turvan tunteen toivat.

81. Jos oisi pieni virta ja virran yli silta, niin tulisin sua katsomaan ja ystävänpäivää toivottamaan.

82. Sitten eräänä päivänä, kun jälleen tavata saamme vanhat jutut, jo unohtuneet, keskenämme jaamme.

83. On elämä meri ja suuret sen aavat, toisistaan ystävät tukea saavat.

84. Seisahda hetki ystävä hyvä, rentoudu ja vedä henkäys syvä. Anna nautinnon tulla hetkeen tähän, Itseäs halaa ja hymyile vähän.

85. Hyvä ystävä, on murheita estävä, kyynelpesun kestävä. Tekee iloistani tuplat, lisää viineihini kuplat. Olkoon ystävä lähellä tai poissa, aina asuu hän sydämeni sopukoissa.

86. Jos istuttaisin kukan aina kun ajattelen sinua, niin kävelisin loppuelämäni kukkien keskellä.

87. Ystävä aina ymmärtää, milloinkaan et sinä yksin jää. Ystävyys on kuin lähde; siitä voi nähdä oman kuvansa.

88. Kun elämä myrskyisenä pauhaa, ei anna lepoa, eikä rauhaa. Kun on ystävä johon voi luottaa, se lohdun suo ja suuren ilon tuottaa.

89. Monen monen tähtösen soisin sulle loistavan. Monen monen kukkasen poluillasi tuoksuvan.

90. Pienen pieni enkeli, liiteli ja kaarteli ja viimein sinut tavoitti, näin tervehdyksen minulta sinulle lennätti...

91. Vierii vuodet eteenpäin ja muistot niistä jää. Ystävälle parhaalle tahdon viestin tämän pienen lähettää.

92. Me keinussa vierekkäin istuttiin ja lapsuuden muistoja kerrattiin. Vaikka vuodet meidät erilleen vei, silti vanha ystävyys katkea ei.

93. Ei ystävyyttä rahalla mitata voi, sen sydämen hyvyys mukanaan toi. Se kumpuaa sielusta syvältä se lämmittää mieltä, tuntuu niin hyvältä.

94. Annan sulle lahjaksi kauniit kukat, paljon suklaata ja lämpimät villasukat sulle iloista mieltä antamaan ja ystävänpäivästä muistuttamaan.

95. Pari tyyppiä kyseli perääsi tänään. En antanu kännykkänumeroasi, mut kerroin missä asut. Lupasivat tulla lähipäivinä luoksesi. Niiden nimet ovat ilo ja onni.

96. Olet mulle ystävä hyvä, arvokas, ihana kultajyvä. Toivon meille paljon yhteisiä hetkiä, antoisia, hassun hulluja retkiä. Ei aika, eikä pitkä välimatka voi meitä erottaa. Ystävyys kestää ikuisesti muistot niin kauniit vie vuosien taa.

97. Kotona kaikki on rempallaan, kun tulet ovelle koputtamaan. Eipä syytä silti nolottamaan, vaikka kamat ei olekaan kohdallaan. "Kivaa kun tulit helssaamaan! - Laitan kaffeet kiehumaan. - No kerropa, mitäs sulle kuuluu?"

98. Vesi etsii rantaa lintu etsii oksaa ihminen etsii ystävää.

99. Ystävä oot mulle rakas, pois jos meet niin tuuthan takas?

100. Vieraita me olimme, ystäviksi tulimme, toivon ettei milloinkaan toisin voisi ollakaan.

101. Ystävällä on aina tarjota olkapää johon nojata ja käsi josta pitää kiinni!

102. Ystävällä on ihme voimia. Hän kykenee tyynnyttämään jopa myrskyn, kun elämän merellä oikein tuulee.

103. Tuhansia taivaan tähtiä mun piti tänään sulle antaa. Yhden niistä vain kiinni sain, enkä sitäkään jaksanut kantaa. Palautin sen takaisin taivaalle vain, sieltä loistakoon se meille ain.

104. Raavas mies ei kavereilleen hempeile, siis jätetään akoille hommat ne. Voinhan kuitenkin kaveria morjestaa ja hyvää päivää toivottaa.

105. Ei meri, manner erottaa, voi meitä toisistamme. Ei vetten kuohut hukuttaa, voi nuoruusmuistojamme.

106. Sylillinen halauksia ystäväni mun. Eipä ole maailmassa toista kaltaistasi sun.

107. Nyt on vauhdissa tossut ja tassut tulossa juhlat hilpeät hassut. Siispä keikuta peppua, nosta jalkaa, mahtavat ystäväkekkerit alkaa!

108. Kalliimpi kultaakin on hyvä toveruus, aarrettakin parempi on hyvä ystävyys.

109. Auringon valo, sateenkaaren pää tänään sinut löytää. Onnen pisarat kastelee, ilo sydämeen astelee.

110. Tänään sinulle haluaisin paljon kukkia kantaa, mutta kai lämmin ajatuskin voi ilon sulle antaa.

Kommentit